logo print

Vorming voor onderwijs en hulpverlening

Medewerkers

Barbele Kindt


Barbele Kindt (1977) heeft 12 jaar ervaring als lector lichamelijke opvoeding aan de studenten lager onderwijs (Hogeschool Gent).

Sinds september 2011 gestart als zelfstandige met Mens Sana, een praktijk voor natuurlijke gezondheidsbegeleiding waar je terecht kan voor een holistisch aanbod in stress en energiemanagement, aanpak en preventie van burn-out

Opgegroeid als oudste in een gezin met 9 kinderen, zelf moeder van 5 kinderen.

Opleiding tot gezondheidsconsulent.

Ik ben bezield door mensen, kinderen, het leven, opvoeding, onderwijs,… In mijn kijk op onderwijs, ziekte en gezondheid, opvoeding,…. staat een holistisch mensbeeld steeds centraal.

Ik volgde reeds heel wat losse opleidingen en merk steeds meer hoe alles in elkaar klikt, hoe het ene bij het andere aansluit (vb. verband tussen leerstoornissen, blokkades in de hersenen en braingym; het toepassen van geweldloze communicatie op basis van diepgaand inzicht in persoonlijkheden via het enneagram,…). Mijn kracht bestaat erin de gemeenschappelijke kern te zien,  inhouden aan elkaar te koppelen en deze op een duidelijke, eenvoudige manier over te brengen.

Het geven van lezingen en vormingen voor leerkrachten en ouders is duidelijk mijn richting. Ik voel een steeds grotere nood aan de thema’s die ik met veel passie en enthousiasme breng. Ik spreek hierbij steeds vanuit  ervaring en breng de inhoud op een praktisch bruikbare en interactieve manier.

Een greep uit het aanbod: ‘Iedereen is anders! De wijsheid van het enneagram.’, ‘Breng je hersenen in beweging’, ‘Onderlinge kindermassage in het kader van een anti-pestbeleid’, ‘Bewegins- concentratie- en ontspanningstussendoortjes doelbewust gebruiken.’

Vonk en Visie VOF

Roggestraat 46
2490 Balen

 

BTW: BE 0502.289.061

 

IBAN: BE22 3770 3334 9647

 

 

aanbod voor hulpverlening

CONTACT

Jan Jacobs

tel: 0477 98 37 37
mail: jan@vonkenvisie.be