logo print

Vorming voor onderwijs en hulpverlening

Medewerkers

Tinneke Van Sande


Tinneke is 'sociale grafisch ontwerper' en bezielster van Hello Alice.

Ze is getrouwd met Dries en mama van 3 geweldige mini’s.

Hello Alice ontstond vanuit de droom om een heel fijn plekje te creëren waar mensen samen kunnen genieten van een creatief moment. Workshops om even te onthaasten, en die laagdrempelig zijn voor iedereen.

Het is een behoorlijke uitdaging om elke dag je werk, je huishouden, je lief, de zorg voor je kinderen, familie- en vriendschapsbanden, sportambities en gezondheidsvoornemens te combineren.
Laat staan dat er nog tijd of energie rest om vrolijk cupcakes te bakken of te bedenken hoe je de meest originele verjaardagstraktatie voor je kind dit jaar weer gaat aanpakken.

Jammer, want die creatieve details maken je leven zoveel leuker.
Maar hoe trek je als jonge ouder of workaholic tijd uit voor jezelf en voor die geweldige ‘details’? In de kunstacademie word je vaak al meer dan 8u per week in de les verwacht, een no-go voor de meesten onder ons. En dan maar zelf wat aan de slag gaan tussendoor… Let’s face it, dat komt er gewoon niet van.

Alice wil deze leemte graag vullen. Met haar creatieve workshops biedt ze op een zeer laagdrempelige manier tijd voor jezelf aan. Tijd om je dagelijkse leven op een leuke en gezellige manier te pimpen.
Tijd om andere mensen te leren kennen of om gezellige momenten door te brengen met die vriendin die je al veel te lang niet zag. Workshops die keer op keer een praktisch antwoord bieden op alledaagse gebeurtenissen die een leuke twist verdienen.

Want net zoals Alice in Wonderland hebben we allemaal te maken met verschillende konijntjes die elke dag keihard aan onze mouw trekken met een grote klok in de hand, schreeuwend dat er geen tijd meer is.

Herkenbaar? Jep.

Vonk en Visie VOF

Roggestraat 46
2490 Balen

 

BTW: BE 0502.289.061

 

IBAN: BE22 3770 3334 9647

 

 

aanbod voor hulpverlening

CONTACT

Jan Jacobs

tel: 0477 98 37 37
mail: jan@vonkenvisie.be