logo print

Vorming voor onderwijs en hulpverlening

Medewerkers

Yves Boone


Yves (°1968) is afgestudeerd in Brugge als kleuterleider. Door het werken met kinderen en het ondergaan van zijn eigen levensproblematieken koos hij ervoor zich verder te verdiepen in de ontwikkeling van het kind en de volwassene.   

Sinds 2007 begeleidt hij mensen in One2One sessies en vulde hij zijn rugzak met heel wat tools om problematieken helder te krijgen en op te ruimen. Hij gelooft in de ware kern van ieder kind en mens. Het is zijn missie om bewustwording in opvoeding en onderwijs te integreren op weg naar een liefdevoller bestaan. 

Hij creëerde functionele tools en benaderingswijzen waarbij het kind meer zichzelf kan zijn. Leven vanuit het hart is een missie van ons allemaal. Als Wortelwerker ontmantelt hij graag de boodschap die verscholen zit achter het spiegelend gedrag van kinderen en volwassenen. 

" Ik ben bezield door KINDeren. Het kind “eren”. Het pure kind dat je ooit was bevrijden, geeft je weer zoveel levensvreugde en nieuwe mogelijkheden… 

Ook in de klaspraktijk kan harmonie en rust een verworven pijler zijn. Een rugzak vol functionele tools deel ik graag met collega’s op het werkveld."

Vonk en Visie VOF

Roggestraat 46
2490 Balen

 

BTW: BE 0502.289.061

 

IBAN: BE22 3770 3334 9647

 

 

aanbod voor hulpverlening

CONTACT

Jan Jacobs

tel: 0477 98 37 37
mail: jan@vonkenvisie.be