Barbele Kindt - Onze Medewerkers - Vonk en Visie

Barbele Kindt

Barbele Kindt (1977) heeft 12 jaar ervaring als lector lichamelijke opvoeding aan de studenten lager onderwijs (Hogeschool Gent).

Sinds september 2011 gestart als zelfstandige met Mens Sana, een praktijk voor natuurlijke gezondheidsbegeleiding waar je terecht kan voor een holistisch aanbod in stress en energiemanagement, aanpak en preventie van burn-out

Opgegroeid als oudste in een gezin met 9 kinderen, zelf moeder van 5 kinderen.

Opleiding tot gezondheidsconsulent.

Ik ben bezield door mensen, kinderen, het leven, opvoeding, onderwijs,… In mijn kijk op onderwijs, ziekte en gezondheid, opvoeding,…. staat een holistisch mensbeeld steeds centraal.

Ik volgde reeds heel wat losse opleidingen en merk steeds meer hoe alles in elkaar klikt, hoe het ene bij het andere aansluit (vb. verband tussen leerstoornissen, blokkades in de hersenen en braingym, het toepassen van geweldloze communicatie op basis van diepgaand inzicht in persoonlijkheden via het enneagram,…). Mijn kracht bestaat erin de gemeenschappelijke kern te zien,  inhouden aan elkaar te koppelen en deze op een duidelijke, eenvoudige manier over te brengen.