Gevoelige kinderen met een sterke wil - WEBINAR

Opvoeding

Sandra brengt deze populaire lezing recht je huiskamer binnen in de vorm van een webinar. Er is ruimte voor eigen inbreng en voor het stellen van vragen. Je hebt zelf altijd de mogelijkheid om niet in beeld te komen. Zoek een rustig plekje voor jezelf, zorg dat je even niet gestoord wordt, neem er een theetje bij en geniet en leer van deze o zo waardevolle lezing.

Kinderen met een sterke wil (strong willed children) zijn vaak makkelijk te herkennen. Het is het kind

- dat steeds wil onderhandelen
- waarbij straffen en/of belonen vaak niet lijkt te werken
- waarbij je je afvraagt hoe je ze moet opvoeden
- waarvoor de buitenwereld altijd een oplossing heeft (en een mening)
- dat weet wat het wil en er ‘alles’ voor doet om het op zijn/haar manier te doen/krijgen

Graag tot dan!

Spreker Sandra Kleipas was vroeger zelf een kind met een sterke wil. Ze groeide uit als een volwassene met een gevoelig en sterk karakter. Als mama zoekt en geniet ze nu zelf van de opvoeding van haar zoon met een sterke wil.

Kinderen met een sterke wil hebben iets bijzonders. Eigenlijk is het knap wat ze doen. Ze laten zien dat ze ‘sterk’ zijn en stevig in hun schoenen staan.Maar hoe ga je daar mee om? Hoe ‘moet’ je ze opvoeden?

Tijdens deze info-sessie laat Sandra je ervaren hoe het is voor deze kinderen. Ze vertelt je wat ze nodig hebben en wat jou als volwassene kan helpen om ze op een passende manier ‘door het leven te gidsen’.

Doelstelling

Informeren 

Werkwijze

Online webinar met mogelijkheid tot vragen stellen.

Doelgroep

Leraar Zorgleerkracht Ouder Ondersteuner
€ 35 per persoon

Praktische info

2u