Locaties - Vonk en Visie

Balen - Vonk en Visie Vormingscentrum

Adres

Roggestraat 46, 2490 Balen

Met de auto

  • Balen ligt tussen de E34 en de E313, op de grens van provincie Antwerpen, Limburg en Brabant. Vonk en Visie Vormingscentrum bevindt zich vlakbij de N71, de ring die van Geel (E313) over Mol en Lommel naar Neerpelt loopt. Aan het kruispunt met McDonalds in Mol ga je richting Balen. Na 300 meter kan je schuinrechts indraaien, achter drukkerij Het Zoeklicht. Dit is meteen de juiste straat, maar deze heet in het Molse deel nog Beukenhoflaan en gaat na 300 m na de verkeersremmer over in Roggestraat, Balen.
  • Parkeren kan gratis voor de deur, in de straat tussen de bomen aan de overkant van het bos in de Beukenhoflaan of op de parking van parochiezaal Balen-Rosselaar (Roggestraat 16, op 300m).
  • ! Uit respect voor de buren vragen we met aandrang niet te parkeren voor de huizen van de buren.

Met het openbaar vervoer:

(zie websites van De Lijn en NMBS)

Met de trein naar station Mol:

  • De trein van Neerpelt komt toe om 8.49h.
  • De trein van Hasselt komt toe om 8.53h.
  • De trein van Antwerpen komt toe om 9.02h.

Met de bus naar Vonk en Visie Vormingscentrum: Er vertrekt een lijnbus (170, perron 6) aan Station Mol om 9.10h richting Beringen. Deze bus stopt om 9.17h aan halte 'Weg op Rosselaar'. Vandaar wandel je (2 min.) via de Heibloemstraat, meteen rechts via de Hopstraat en dan loop je recht op Vonk en Visie Vormingscentrum. (zie kaart)

 

Balen

Gent - Clemenspoort

Adres

Overwale 3, 9000 Gent

Bereikbaarheid

De Clemenspoort is vlot bereikbaar met de wagen via de N60, R4, E40 of E17.
en nog makkelijker is het openbaar vervoer: op 250m van het St-Pietersstation van Gent.

Er zijn 40 fietsenstallingen.

Parking

Er is parkeermogelijkheid (€1.20 per uur) in de parking CLEMENSPOORT.

GPS-adres: Sint-Denijslaan 251; neem de oprit van de SPORTHAL HOGENT (niet de CAMPUS HOGENT) en rij deze oprit HELEMAAL ten einde; dus VOORBIJ de parkings van HOGENT. U kan NIET parkeren in de parkings HOGENT! Blijf de signalisatie volgen naar de parking CLEMENSPOORT.

Gent