Els Delvaux - Onze Medewerkers - Vonk en Visie

Els Delvaux

Els Delvaux (°1979) heeft haar eigen praktijk. Deze praktijk heeft tot doel kinderen en jongeren krachtig, vol vertrouwen, bewust en liefdevol in het leven te laten staan.

In alles wat Els doet, probeert ze kinderen en jongeren terug te brengen naar hun ware kern. Daar waar het denken stopt en het voelen begint.

Als gediplomeerd kinder- en jongerencoach begeleidt zij kinderen en jongeren die het even moeilijk hebben. Zij werkt oplossingsgericht met verschillende technieken uitgaande van het kind en zijn situatie.

Problemen omzetten in vaardigheden is haar motto. Bij I AM volgde zij de opleiding mindfulnesstrainer, mindfulnesstrainer voor kids en mindful opvoeden. Door zelf mindfulness te praktiseren staat zij veel bewuster en positiever in het leven. Dit doorgeven aan de jeugd zodat zij al vroeg leren omgaan met de ups en downs op hun levensweg is één van haar doelen.

Sinds 2015 is Els erkend kinderyogadocent. Zij geeft ouder-kind yogalessen en kinder- en tieneryogalessen in haar praktijk, op scholen, in de buitenschoolse opvang, voor sportdiensten en op evenementen. Tevens biedt zij workshops yoga aan aan leerkrachten, pedagogen en

leerlingbegeleiders. In de vakantieperiodes laat Els kinderen terug ontspannen in de natuur door het aanbieden van Back to nature kampen.

Uit het hoofd en terug in het lichaam landen is iets waar Els veel waarde aan hecht. Terug werkelijk gaan voelen. Zo ontstaat rust en harmonie in lichaam en geest.

Woorden die Els omschrijven: duizendpoot, leergierig, enthousiast, straalt vertrouwen uit, empathisch, perfectionistje, sportief, creatief, zachtaardig, hooggevoelig, hart voor kinderen.