Sandra Kleipas - Onze Medewerkers - Vonk en Visie

Sandra Kleipas

 ALS MENS 
...ben ik altijd op zoek naar avontuur. Gedreven door nieuwsgierigheid hoor en zie ik overal nieuwe ideeën en mogelijkheden. Lang heb ik dit weg gestoken voor de buitenwereld. Totdat ik mijn droom ging leven...

Als gevoelig kind met een sterke wil was school voor mij een echte straf. Rond mijn 20e kwam ik er in een moeilijke periode van mijn leven achter dat ik een visuele manier van denken (beelddenker) heb en daarbij hoogsensitieve high sensation seeker ben. Hoewel het lang voelde als onaangename eigenschappen kan ik nu zeggen dat het mijn 2 grootste talenten zijn.

ALS SPREKER 
...kies ik er voor om onderwerpen te brengen die vaak nog (deels) in de taboesfeer liggen. Neem de lezingen over beelddenken, hoogsensitiviteit en strong-willed, allemaal onderwerpen waar heel wat over gezegd en gezwegen wordt. Het publiek dat komt luisteren is dan ook heel divers net als de grote van de groepen waarvoor ik spreek. Mijn info-sessies en lezingen zijn visueel en interactief daarnaast neem ik alle tijd om voor, tijdens en na de avond vragen te beantwoorden.